Dotekomanie.cz

Doogee Smart Watch S1 dorazily na náš trh

Na českém trhu si nově můžete pořídit chytré hodinky Smart Watch S1 od společnosti Doogee, která vložila funkce z klasického telefonu do samotných hodinek. To znamená přítomnost slotu pro SIM kartu, fotoaparát a vše pod taktovkou systému Android. Ke všemu čínský výrobce přidal zvýšenou odolnost, což ve spojení s odolnějším materiálem z něj dělá vhodnou alternativu, když chcete chytrý telefon zrovna nechat doma.

Veškeré informace zobrazuje 1,54palcový IPS displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, který chrání sklo Gorilla Glass 3. Jejich srdce tvoří dvoujádrový procesor MT6572 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz a 512MB operační paměť RAM. Stažené aplikace uložíte do interní paměti jen o velikosti 4 GB. Naštěstí velikost rozšíříte paměťovou microSD kartou. Podporované microSIM karty přinášejí hlasové hovory, příjem/odeslání SMS nebo přenos dat přes 3G síť.

Z pohledu chytrých hodinek nesmíme opomenout měření fitness aktivit či srdečního tepu přes snímač. Základní výbavu uzavírá 600mAh baterie, certifikace IP67, funkce WiFi, Bluetooth a 2MPx fotoaparát. Softwarová stránka není řešena Androidem Wear, ale upraveným Androidem 4.4 KitKat. Prodejní cena prvních kusů v českých obchodech na internetu nepřekračuje hranici 4 000 korun včetně daně.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version