Dotekomanie.cz

Asus láká na nový Zenfone 2 Deluxe Special Edition

Produktovou stránku k nové verzi Zenfone 2 spustila bez velkých fanfár společnost Asus na svých oficiálních stránkách. Novinka nese název Zenfone 2 Deluxe Special Edition a ta se bude chlubit pořádné nabitou hardwarovou stránkou. Ačkoliv tchajwanský výrobce neprozradil vůbec žádné informace kolem dostupnosti nebo prodejní ceny, tak máme alespoň k dispozici kompletní specifikace včetně skutečných fotografií.

Vpředu zaujímá místo 5,5palcový Full HD displej chráněný sklem Gorilla Glass 3, pod nímž běží čtyřjádrový procesor Atom Z3590 s taktovací frekvencí 2,5 GHz dodaný Intelem, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a interní paměť typu LPDDR3 s kapacitou 256 GB. Samozřejmostí je podpora paměťové microSD karty, která konkrétně zde nemá příliš velký význam, ale určitě ji nejeden uživatel ocení.

Nicméně zbývající seznam specifikací zůstal beze změn, takže pro připomenutí stojí 13megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelová kamerka, nevyjímatelná 3 000mAh baterie nebo systém Android ve verzi 5.0 skrytý pod známou nadstavbou ZenUI. Z barevných provedení bude k dispozici stříbrná a černá varianta. Bližší informace mohou být zveřejněny již v následujících týdnech, neboť barcelonský veletrh MWC pomalu ťuká na dveře.

Zdroj: asus.com

Exit mobile version