Dotekomanie.cz

Panasonic Eluga Mark není obyčejný telefon pro firmy

Společnost Panasonic se rozhodla přinést jeden mobilní přírůstek pro firemní zákazníky. Modelovou řadu Eluga rozšiřuje telefonem pod názvem Mark, který podporuje Android for Work. Ten s sebou nese hlavně větší bezpečnost, produktivitu a rozšířené funkce. Japonský výrobce prozatím spouští prodej pouze na území Indie. Ovšem nelze do budoucna vyloučit postupné rozšiřování dostupnosti vzhledem ke konkurenceschopné výbavě.

Displej o velikosti 5,5 palce je založen na IPS technologii a dosahuje na rozlišení 1 280 x 720 pixelů. Vnitřní stránku má pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 615 od Qualcommu s taktovací frekvencí 1,7 GHz. Hardwarová výbava pokračuje 2GB operační pamětí RAM nebo 16GB interním úložištěm, jemuž bude krýt záda slot na paměťovou microSD kartu. Celkovou výdrž dostala na starost 2 500mAh baterie.

V zadní části nepřehlédnete 13megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED blesk, snímač otisků prstů a průduchy reproduktoru. Seznam specifikací uzavírá přední 5megapixelová kamerka s předinstalovaným Androidem 5.1 Lolliopop běžící pod nadstavbou FitHome UI. Z barevných variant bude k dispozici zlaté a šedé provedení. Prodejní cena byla stanovena na 11 990 rupií (tj. cca 4 470 Kč bez daně).

Zdroj: androidcentral.com

Exit mobile version