Dotekomanie.cz

[vyhlášení] Rychlá soutěž o powerbanku s 10 400 mAh

Společnost Coolpad v nedávné době uvedla na našem trhu smartphony Coolpad Porto a Coolpad Modena. Další novinkou pro náš trh je powerbanka Coolpad Big Boy. Ta se začne prodávat od pondělí 16. listopadu v sítích prodejen Electro World za cenu 549 Kč.

Technické specifikace

Coolpad Big Boy nabízí kapacitu 10 400 mAh, přičemž společnost dodává, že zvládne dobít až 4x Coolpad Porto (1800 mAh), třikrát Coolpad Modena (2500 mAh) a až 2x tablet (4490 mAh). Big Boy byl vybaven i následujícími ochranami: proti přehřátí, přepěťovou, proudovou, proti přetížení, proti přebití/vybití baterie, proti zkratu, automatické rozpoznání zátěže, ochrana vstupu proti přepólování, antistatická ochrana.

Nyní si o tuto powerbanku můžete zasoutěžit. Jediné, co musíte udělat, je napsat komentář, proč právě vy byste měli vyhrát Coolpad Big Boy. Aby to nebylo až tak jednoduché, komentář musíte vložit skrze naši aplikaci pro Android. Následně v redakci vybereme jednoho vítěze. Budeme přihlížet i ke kreativitě.

Pravidla soutěže

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz
  2. Soutěž se koná v termínu 15. 11. 2015 – 18. 11. 2015 (23:59)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenské republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří okomentují soutěžní článek skrze aplikaci Dotekománie pro Android.
  5. Výherce s nejlepší odpovědí vyberou odpovědné osoby z Dotekomanie.cz. Výherce následně bude kontaktován.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

Vyhlášení

Výhercem se stává Tomáš Rajnoch s komentářem:

„Proc bych ja mel vyhrat Big Boje?Abych mohl s telefonem do vice- denniho boje. Telefon mi vydrzi jenom den, bouzel zasuvka neni vzdy za rohem. S powerbankou od Coolpadu, ja bych mel po problemu. Telefon bych si znovu dobil, a problemu se tim tak zbavil. Musim koncit telefon se mi vybiji a zasuvka je v nedohlednu, s power bankou od coolpadu bych vsak tyto rymy dokoncil, a vam tak pri rozhodovani o vitezi zamotal hlavu.“

Exit mobile version