Dotekomanie.cz

Masivní slevy černého pátku v Everbuying.net [sponzorovaný článek]

Tzv. Black Friday se již stal každoročním svátkem, kdy si můžete nakoupit zboží za extrémní slevy. Everbuying se této akce také zúčastní a přináší slevy téměř pro celý sortiment ze své nabídky.

Nabídka Everbuying je velice štědrá a u některých produktů jsou to slevy až o 55%. Například se jedná o mobilní telefon s operačním systémem Android BLUBOO XTOUCH za výbornou cenu 179 $. Jestliže si Xtouch koupíte v rozmezí od 26 do 29.11., pak za něj zaplatíte ještě o 20 $ méně. Dále je za skvělou cenu i telefon Leagoo Elite 1, který dostal cenovku stejných 179 $.

V nabídce však nejsou pouze telefony, nalezneme zde i tablety. Jedná se o různá zařízení s operačním systémem Windows a Android. I zde je zlevnění až o 56 %, v tomto případě se konkrétně jedná například o tablet Teclast X98 s operačním systémem Windows 10. Cenovka se zastavila na 231 $. O 52 % byl zlevněn tablet Q88H s operačním systémem Android. Zde se však jedná o low end zařízení, kde je cena pouhých 35 $.

V nabídce jsou k dostání i různé sportovní kamery, sluchátka, 3D brýle, paměťové karty, TV boxy, LED svítilny a mnoho dalších produktů.

Pro každý nákup lze využít kupón pro slevu 20%, která se však odečte pouze z originální ceny. Stačí si jen vybrat ze stránek akce Everbuying.net Black Friday.

Exit mobile version