Dotekomanie.cz

Zkontrolujte si tiket rychle a jednoduše

Mobilní zařízení nám pomáhají šetřit drahocenný čas díky aplikacím, které pro nás vývojáři vymýšlejí. Pokud občas sázíte, pak určitě strávíte nemálo času kontrolou tiketu. S tím by vám mohla pomoci aplikace a práci urychlit.

Sazka je jméno oficiální aplikace stejnojmenné společnosti, která nabízí mnoho funkcí. S aplikací získáte přehled o různých hrách, jež Sazka nabízí, a kompletní pravidla k nim. Funkcí, kterou však využijete nejvíce, bude kontrola vsazených tiketů, díky ní ušetříte spoustu času. Stačí, když svým mobilním telefonem naskenujete čárový kód, který se odešle na servery Sazky, a dojde ke kontrole, zdali jste vyhráli. Kontrola tiketů by měla fungovat pro většinu Sazkou nabízených her.

Pokud by se náhodou stalo, že nebudete mít funkční fotoaparát, můžete čísla kódu zadat ručně. Navíc získáte přehled o svých minulých tiketech, protože je implementována funkce historie. V aplikaci můžete generovat nová čísla pro nové tikety a další zajímavosti. Jestliže jste nadšený sázkař a patří to k vašemu životu, pak oceníte i notifikace, díky kterým vám neuteče přímý přenos losování.

Aplikace Sazka je ke stažení zcela zdarma. Dostupná je pro operační systém Android a iOS.

Exit mobile version