Dotekomanie.cz

Vyhlášení soutěže o bluetooth LED reproduktor [aktualizováno]

Aktualizováno 11. 10.

Po dlouhém rozhodování, kdo má získat stylový bluetooth LED reproduktor Ovevo Z1 Fantasy Pro, jsme došli k závěru. Vítězem se stává Kuba Slíva se svým komentářem:

Legenda praví, že na počátku bylo slovo. S globálním názorem, že to slovo bylo u Boha, a to slovo byl Bůh, se ovšem zcela neztotožňuji. Já věřím, že to slovo zůstalo nevyřčeno, a ačkoli jeho existenci není možné vědecky prokázat, zůstalo v éteru a bezcílně bloudí v podvědomí nás všech.

Ty osoby, které jej dokázaly uzřít a pochopit, se staly lepšími. Krása onoho slova se skrývá v tom, že každému zní jinak. Král Leonidas slyšel „Sparta“, proto za ni v boji padnul. Johannes Gutenberg v něm slyšel právě to „Slovo“, a tak se ho rozhodl vytisknout. Isaacu Newtonovi znělo jako „Jablko“, Stevu Jobsovi zase jako „Apple“, Zeman slyšel „Becherovka“ a většina babiček „Hlad“, tak se všichni řídili tím, co jim tento niterní hlas napověděl.

Po desítkách hodin meditace a nespočtu probděných nocí jsem i já došel prozření a konečně v dáli něco uslyšel. Znělo to jako malé pípající kuřátko v rozlehlé jeskyni plné krápníků. Načež mi došlo, že to jen k sousedům couvá bagr. Když jsem se ovšem znovu silně zahloubal a byl jsem vyvržen až na samý břeh svého nejhlubšího podvědomí, přišlo to. Samotný hlas vesmíru. Zněl jako Morgan Freeman.

Pověděl mi jediné slovo: „Klíč“. Byl jsem zmatený. Ucházelo mi, co se skrývá za tímto nejasným poselstvím. Následovalo temné období mého života. Probděné noci. Úzkost. Bezcílné cesty po světě. Marné hledání pravdy. Zoufalství. Strach… Až do dnes. Když jsem zahlédl tento článek, uvědomil jsem si, co jsem měl celou tu dobu přímo před očima. A bylo to tak prosté! Stačí pouze sledovat naprosto zřejmé asociace! Klíč. No co následuje? Zámek…hrad…věž…výška…trojúhelník…pravítko…právo…trest…vězení…cela…mříž…pilník…nehet…dehet…asfalt…silnice…díry…musíme to opravit :( …zpoždění…MHD…revizoři…nervy…žena…muž…král…králík…rozmnožování…reprodukce…reproduktor! Ano! Reproduktor! Nechápu, že jsem na to nepřišel dřív. A zrovna se o jeden skvělý koná soutěž! Páni redaktoři, zamyslete se. Tohle všechno přece nemůže být náhoda… ;)

My mu tímto gratulujeme a pro vás ostatní máme příslib, že jsou v plánu další soutěže s naší aplikací.

Původní článek 6. 10.

Od čínské společnosti Ovevo jsme dostali na otestování bluetooth reproduktor Ovevo Z1 Fantasy Pro. Jelikož výrobce jej nechtěl vrátit (finančně by se to nevyplatilo), rozhodli jsme se, že jej pošleme mezi naše čtenáře.

Ovevo Z1 Fantasy Pro je multifunkční zařízení, které nabízí poměrně kvalitní reprodukci zvuku, funkci hands-free a také se dá použít jako LED svítilna, u které si nastavíte nepřeberné množství barev skrze mobilní aplikaci.

Pokud se vám toto příslušenství zalíbilo, můžete si zasoutěžit o testovaný model. Tentokrát jsme nastavili pravidla velmi jednoduše. Stačí si stáhnout naši aplikaci pro Android, přihlásit se v ní a skrze aplikaci napsat komentář, proč byste měli získat Ovevo Z1 Fantasy Pro (komentáře z webu budou ignorovány). Následně 10. 10. 2015 oslovíme jednoho výherce, který získá testovaný model Ovevo Z1 Fantasy Pro.

PRAVIDLA SOUTĚŽE

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz
  2. Soutěž se koná v termínu 6. 10. 2015 – 9. 10. 2015 (23:59)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenské republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří okomentují soutěžní článek skrze aplikaci Dotekománie pro Android.
  5. Výherce s nejlepší odpovědí vyberou odpovědné osoby z Dotekomanie.cz. Výherce následně bude kontaktován.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Exit mobile version