Dotekomanie.cz

Zahrajte si nostalgickou hru jménem vlak

Pokud nepatříte mezi uživatele, které lze označit za teenagery, pak si jistě vzpomínáte na doby, kdy byly hry na mnohem horší grafické úrovni. Tato doba však přinesla skvělé nápady v hratelnosti, jež se využívají dodnes. Jednou z takových je i hra jménem Vlak.

Pokud vám jméno Vlak něco říká, pak se není čemu divit, jedná se o legendární hru, která si své místo našla i na mobilních zařízeních. Původním autorem je Miroslav Němeček a světlo světa spatřila již v roce 1993! Ve hře se stanete vlakem, kterým je nutné posbírat všechny předměty a dojet úspěšně do cíle. To se může zdát jako velmi jednoduchá záležitost, musím vás však zklamat, při sběru předmětů narůstá počet vašich vagónů a velmi často se stane, že si cestu do cíle přehradíte a již nebudete mít možnost vyhrát.

 

Celkem je ve hře 50 levelů a musím podotknout, že onen poslední vám dá hodně zabrat. Ovládání je jednoduché, pomocí tahů prstem na obrazovce vlak rozjedete a následně už postačí jednoduché klepnutí do levé nebo pravé strany obrazovky pro otočení.

Plná verze hry Vlak vás vyjde na 23 Kč. Dostupná je pro operační systém Android.

Exit mobile version