Dotekomanie.cz

Hra „I am Bread“ přichází na mobily, zatím jen pro iOS

Tvůrci populárního simulátoru operací Surgeon Simulátor přichází s další zajímavou hrou, která již oslovila velmi mnoho hráčů po celém světě. Jedná se o hru s názvem v českém překladu – Já jsem chléb.

Hra I Am Bread se nachází i ve službě Steam, kde sbírá velmi dobrá hodnocení. Nyní je dostupná i pro zařízení s iOS. Dá se v podstatě říci, že se jedná o simulátor chleba, zní to absurdně, ale je tomu doopravdy tak. Z počátku hry se ocitnete na určitém místě, kde je umístěn toustový chléb v celku.

Vaším prvotním úkolem je odtrhnout se jako krajíc a dostat se do vysněného cíle, kterým je upéci se do zlatavě vypadající topinky.

Během hraní můžete získávat bonusové body za to, že se jako chleba potřete v marmeládě, ale zároveň musíte dávat pozor, abyste se neušpinili na zemi či nenamočili ve vodě. Při cestě k cíli se budete ke věcem přichytávat jen na omezenou dobu, takže si musíte dobře rozmyslet, kudy se vydáte.

Hra je dostupná pro operační systém iOS, v nejbližších dnech bychom se měli dočkat verze pro Android. A co vy těšíte se? Já za sebe musím říci, že se verze pro Android nemohu dočkat.

Exit mobile version