Dotekomanie.cz

Huawei – vernisáž se soutěží o Huawei P8 [P8 Noční Svět]

Sedmnáctého září proběhla slavnostní vernisáž s vyhlášením soutěže o nejlepší fotografie #P8NocniSvet. Výherci obdrželi ceny v podobně chytrých telefonů Huawei P8 a hlavní výru, celých 100 000 Kč, si přišel převzít Filip Petrák. Akci moderoval Jan Kraus a zpívala na ní i Emma Smetana. Nemohla chybět ani světelná show, lightpainting či živá hudba.

Soutěžilo se ve třech kategoriích – noční město a architektura, noční příroda nebo noční život a performance. Celkem bylo vybráno, kromě hlavního výherce, 10 vítězů, kteří obdrželi telefon Huawei P8 od modelek České Miss, fotografa Adolfa Ziky, Dagmar Pavlíkové z Asociace profesionálních fotografů ČR a ředitele terminálové divize Huawei pro ČR Tony Rong.

Fotografická soutěž #P8NocniSvet zaměřená na noční fotografie pořízené chytrým telefonem probíhala od 9. 7. do 9. 9. 2015 a byla určena všem fotografickým nadšencům. V rámci projektu prohěhly také workshopy s profesionálními fotografy a ambasadory (garanty) soutěže. Fotografie soutěžcí nahrávali na web www.P8NocniSvet.cz, nebo prostřednictvím sociálních sítí Twitter a Instagram vždy s hashtagem #P8NocníSvet.

Pokud jste se soutěže neúčastnili nebo se vám nepodařilo zastihnout snímky zaslané do soutěže, můžete se podívat na následující stránku – p8nocnisvet.cz, nebo se zajít podívat na výstavu, která bude probíhat až do 17. 10 2015. Pro více informací o asociace fotografů, navštivte jejich oficiální stránku – asociacefotografu.com.

Vítězná fotografie

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version