Dotekomanie.cz

Viber prošel aktualizací a přináší zásadní změny

Populární kecálek Viber dostal v posledních dnech aktualizaci a novinek je docela dost. Viber patří mezi hlavní konkurenty služeb WhatsApp, Hangouts nebo Messenger.

Viber v nové aktualizaci pro operační systémy Android a iOS přináší novinku, jež se týká animovaných nálepek. Doposud bylo možné nálepky v podobě smajlíků zasílat pouze v nehybné variantě, nyní si však můžete vybrat nálepky animované a oživit tak své konverzace s přáteli. Další novinkou je vylepšení uživatelského rozhraní při video hovorech a také lepší možnosti pro uskutečnění nového, což lze nově provést z několika míst.

Vylepšením prošly i samotné audio a video hovory. Nově již není nutné mít rychlé připojení pro běžný hovor, spotřeba by se měla pohybovat kolem 84 KB/minutu, proto si lze pohodlně zavolat i přes nejpomalejší mobilní připojení EDGE.

Sdílení určitého kontaktu je jednodušší, postačí jej označit a poslat dané osobě. Při odesílání odkazů se začaly objevovat náhledy stránek, kam link směřuje tak, jako to známě např. z facebook messengeru. Další novinky se týkají tabletové verze pro iPady, kde již dochází k rychlé synchronizaci zpráv.

[winphone]viber/9wzdncrfj46z[/winphone]

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version