Dotekomanie.cz

Tomáš Hubálek zlevnil své aplikace o polovinu

Tomáš Hubálek patří k předním vývojářům pro operační systém Android. Jeho aplikace zaznamenaly úspěch po celém světě, ale jeho nejvýraznější byla aplikace jménem Battery Widget Reborn. Nyní se Tomáš rozhodl pro slevu kvůli tomu, že slaví vydání nové generace jeho aplikace World Clock Widget.

Aplikace Tomáše Hubálka stojí většinou kolem 50 Kč, nyní si je však můžete pořídit rovnou o polovinu levněji. Sám jsem nabídce neodolal a dvě z jeho aplikací zakoupil. Celkem byly zlevněny 3 aplikace. Jedná se konkrétně o Battery Widget Reborn, což je v podstatě chytřejší zobrazení informací o baterii. Dozvíte se například, před jakou dobou jste odpojili své zařízení od nabíječky, informace o teplotě baterie a lze si i nastavit zobrazení ikony baterie s procenty přímo v notifikační liště.

Make Your Clock Widget patří k legendárním hodinám mnoha uživatelů s Androidem, v aplikaci si lze vytvářet hodiny zcela dle svých představ a mít tak konečně originální widget.

World Clock Widget obsahuje světové časy, což se vám bude hodit při cestování, protože si můžete přehledně zobrazit čas v ČR a čas schůze v zemi s jiným časovým pásmem.

Exit mobile version