Dotekomanie.cz

Aktualizace Swarmu vrací body za check-iny v nové podobě

Zhruba před rokem přišla velká změna ve službě Foursquare, kdy se původní dávání check-inů přesunulo do nové aplikace s názvem Swarm. Ta byla ale zpočátku velmi jednoduchá a naprosto zničila herní koncept celé služby. Postupem času ale vývojáři do aplikace vrátili majorství a nyní se dokonce vrací i původní získávání bodů za check-in.

Stalo se tomu tak v nové verzi 3.0, která právě vyšla na Android a iOS. Ta přináší trochu pozměněné rozhraní. Funkce zasílání zpráv a přátelé poblíž se dostaly do pozadí. Pravděpodobně je totiž moc lidí nepoužívalo, sám jsem neposlal přes Swarm ani jednu zprávu a to aplikaci používám od začátku.

Největší novinkou jsou však „body“ za check-iny. Nově to už nejsou body ale mince. Získáváte pak úplně stejný počet, jako tomu bylo dříve u Foursquare, bodování se tedy nezměnilo. Za tyto mince zatím není možné nic koupit. V novém žebříčku tak opět soutěžíte s přáteli, kdo jich bude mít nejvíce. Oproti původnímu Foursquare se ale žebříček obnovuje každý týden. Mince pak získáváte i třeba za majorství.

Je zajímavé, že nakonec se prakticky všechny funkce, které byly ořezány, vrátily v nové podobě. Jen jestli už není moc pozdě, většina uživatelů totiž již na tuto službu zanevřela a je otázka, zda se díky tomuto vrátí.

Zdroj: blog.foursquare.com

Exit mobile version