Dotekomanie.cz

Staňte se herním vývojářem ve hře Game Studio Tycoon 2

Mnoho her pro mobilní zařízení se zaměřuje na perfektní 3D prostředí, mnoho monstrózních scének a příběhovou linii. Tyto počiny však často nemají příliš velký úspěch a malé hry je často předčí ve všech směrech, jako příklad bych mohl jmenovat Flappy Bird.

Game Studio Tycoon 2 je hrou, která zaujme každého hráče a rozhodně by ji měl každý vyzkoušet. Jedná se o herní strategii, kde je vaším úkolem vyvíjet hry. Na začátku budete mít jeden počítač a vaše místnost bude chabá, časem se však vypracujete a stanete se herním gigantem vyvíjejícím ty nejlepší hry a konzole na světě. Jedná se o velmi chytlavou hru, kde bude každé vaše rozhodnutí stěžejní.

Každý krok má také vliv na úspěšnost, protože jako majitel musíte mít finanční prostředky na několik věcí. Časem se rozrostete a budete muset platit svým zaměstnancům mzdu a také je nutné vyvíjet nové hry kvůli konkurenci.

Hra Game Studio Tycoon 2 je dostupná pro operační systém Android. Zaplatíte za ni skvělých 89 Kč, což sice není málo, to ano, ale mohu vám zaručit, že se zajisté nebudete nudit.

Exit mobile version