Dotekomanie.cz

Meizu MX5 Pro Plus zřejmě získá Exynos 7420

Společnost Meizu neuhlídala další informace týkající se připravovaného modelu MX5 Pro Plus. I když existuje již velké množství nepodložených spekulací, tak nebude vůbec od věci je opět o nějaký kousek rozšířit. Tentokrát jsou na řadě první snímky telefonu včetně výsledku testu z benchmarku AnTuTu, které pravděpodobně patří jen testovací verzi. Momentálně dostupné specifikace zařazují zařízení do nejvyšších pater.

Jestliže začneme od úplného začátku, čínský výrobce by mohl nasadit čipovou sadu od konkurenčního Samsungu, se kterou lze přijít do kontaktu v Galaxy S6 nebo Galaxy Note 5. Procesor Exynos 7420 disponuje 8 jádry a grafickým čipem Mali-T760 MP8. Zároveň je nutno dodat, že s tímto modelem je spjatý také Snapdragon 820 od Qualcommu. Ten je naopak uváděn zase u zcela jiného zdroje.

Dále u MX5 Pro Plus můžeme očekávat 4GB operační paměť RAM (LPDDR4) nebo fotoaparát s maximálním rozlišením 20,7 megapixelů. Pokud dáme všechny známé informace dohromady, tak bychom se mohli dočkat dvou variant. Jedna varianta pro určitý region získá výbavu pod taktovkou Exynosu a druhý zástupce bude vybaven zmiňovaným Snapdragonem. Nakonec větší světlo nejspíš přinese až známá certifikační databáze TENAA.

Zdroj: droidfeed.net

Exit mobile version