Dotekomanie.cz

Bluboo Xtouch – nejen tenký mobil [sponzorovaný článek]

Bluboo Xtouch byl nedávno označován jako „asi zatím nejlepší 5palcový smartphone vůbec“. Nyní se k nám dostaly další spekulace o tomto zajímavém zařízení, přesný hardware ale zatím není znám. Spekulace však hovoří o použití osmijádrového procesoru Helio X10 od MediaTeku, 4 GB operační paměti RAM a popisují unikátní velmi tenký design tvořený ze dvou skel. Z dřívějška již víme, že toto zařízení nabídne extrémně tenké tělo, a to konkrétně 5,5 mm. Níže na obrázku můžete vidět porovnání s dalšími modely.

Společnost Bluboo, výrobce, nám k tomu sdělila, že jejich telefon přináší nejen tenčí tělo, ale i vysoký standard zpracování konstrukce pro co nejlepší pocit při držení zařízení. Nabízí totiž kvalitní materiál – sklo i na zadní straně. Tento vysoký standard má jen jeden cíl: získat pohodlné tělo pro velmi pohodlné padnutí do ruky, a to až tak, že dokonce nebudete ani cítit existenci mobilu ve vaší dlani.

Podobný postoj zaměřit se na to, aby vám telefon dobře padnul do ruky, mě donutil přemýšlet také o nedávno vydaném OnePlus Two. I když nemáme žádné informace o jeho velikosti, tloušťce a hmotnosti, tak se těšíme a očekáváme, že to může být silný konkurent proti vlajkovým lodím příštího roku 2016.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version