Dotekomanie.cz

Unikly snímky dosud nepředstavených telefonů Xiaomi

Xiaomi se stalo výrobcem chytrých zařízení, který si získal poměrně značnou oblibu, a to i v České republice. I přes to, že mobilním telefonům například chybí podpora konkrétních frekvencí LTE sítí, které jsou u nás běžné. V posledních dnech na internetu unikly snímky dvou dosud nepředstavených telefonů této společnosti.

Jedná se zatím o neznámá zařízení. S jistotou tak nemůžeme potvrdit ani jejich názvy. Dle řady spekulací by se však mohlo jednat o nástupce Xiaomi Mi4 a druhé zařízení by mohl být Xiaomi Redmi Note 2.

Možný nástupce Xiaomi Mi4

Xiaomi Redmi Note 2 

Ze snímků si však můžeme všimnout 2 zásadních bodů výbavy. První jmenované zařízení je vybavené dvojicí kamer a dual-LED bleskem. Na druhém telefonu dominuje čtečka otisků prstů, která je umístěna přímo pod zadním fotoaparátem.

Právě druhá fotografie potvrzuje již dříve uniklé snímky serveru leaksfly. Při bližším porovnání jsou si zařízení velmi podobná. Samozřejmě se jedná  o pouhý únik fotografií. Samotné specifikace zatím k dispozici nemáme. Dá se však očekávat, že budou brzy následovat. Oznámení Xiaomi Mi5 – nového top modelu čínské společnosti – se plánuje někdy na listopad letošního roku.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version