Dotekomanie.cz

Asus Pegasus 2 Plus přinesl řadu vylepšení

Když na konci loňského roku společnost Asus uvedla model Pegasus jako konkurenci pro Redmi 1s od Xiaomi, tak asi málokdo čekal, že po půl roce vypustí jeho druhou generaci s podstatně lepší výbavou. Čínský výrobce osadil Pegasus 2 Plus X550 prvky, které v dnešní době nejsou již příliš charakteristické pro střední třídu. Nejcitelnější změnou prošel displej, procesor a operační paměť RAM – to vše samozřejmě směrem k lepšímu.

Velkým tahounem bude trojice tvořena 5,5pacovým Full HD displejem, osmijádrovým procesorem Snapdragon 615 od Qualcommu a 3GB operační pamětí RAM. Zadní část ponese 13megapixelový fotoaparát doplněný o přisvětlovací LED diodu. Výdrž zajistí baterie s kapacitou 3 030 mAh. Přední panel zabírá 8megapixelová kamerka, kterou ocení především uživatelé pořizující populární selfie snímky.

Z funkcí nesmí například chybět podpora funkce dual-SIM. Softwarová stránka nabídne v základu předinstalovaný systém Android 5.1.1 Lollipop běžící pod známou nadstavbou Zen UI. Přestože není známo datum spuštění prodeje nebo prodejní cena, tak z barevných variant se ukáže verze bílá a v růžovém zlatě. Zůstává nezodpovězenou otázkou, zda výrobce vůbec připustí, aby telefon překročil hranice Asie.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version