Dotekomanie.cz

Soutěž o Oukitel U8 – další nadupaný kousek ze střední třídy

Mnozí uživatelé lační po telefonu, jenž splňuje určité požadavky. Mezi ty patří například čistý Android, velká kapacita paměti RAM, dostatečné interní úložiště nebo velká výdrž/kapacita vestavěné baterie. Opět jsme si tedy pro vás připravili soutěž, společně s internetovým obchodem Gear Best, o telefon ze střední třídy, který nabízí nejen dobrý poměr cena/výkon.

Stejně jako v předchozí soutěži – Soutěž o bestii ze střední třídy – Elephone P3000S 3GB RAM – stačí i dnes zodpovědět pár velmi jednoduchých otázek. Nejprve si ale samozřejmě trochu uvedeme cenu, o kterou budete celý týden soutěžit.

Oukitel U8 disponuje velkým 5,5palcovým HD displejem, nad nímž je umístěna přední kamera s rozlišením 5 MPx. Dole se ukrývají hardwarová tlačítka, jež mají typický vzhled od, výrobce modelu U8, Oukitelu. Na kovových rámečcích po stranách nalezneme další tři tlačítka, jedno pro vypínání/zapínání telefonu a kolébku pro zvýšení či snížení hlasitosti.

Druhá strana pak nabízí šuplíček pro vložení dvou SIM karet nebo jedné SIM karty a jedné microSD karty. Vespod je pak konektor microUSB pro zasunutí kabelu, který slouží k nabíjení telefonu či připojení jej k počítači. Navrchu už na nás čeká pouze 3,5mm jack pro zapojení sluchátek.

Na zádech zařízení pak byla posazena hlavní kamera s rozlišením 13 MPx a především čtečka otisku prstů, která funguje na výbornou. Níže je už pouze logo výrobce a podlouhlý, poměrně kvalitní reproduktor.

Více o modelu U8 se můžete dozvědět v preview – Oukitel U8 – za málo peněz dostatek muziky? [preview].

Soutěžní formulář

Jak se účastnit soutěže a vyhrát Oukitel U8? Je to velmi jednoduché, stačí odpovědět na pár námi zadaných otázek a vyplnit správné osobní údaje, dle kterých vás budeme moci kontaktovat. Stejně jako v předešlé soutěži, se otázky zaměřují jak na portál Dotekománie, tak i na internetový obchod Gear Best.

Soutěž skončila, vítězem se stal Rostislav Pokorný.


Pravidla soutěže

  1. Pořadatelem soutěže je Dotekománie.cz a Gear Best
  2. Soutěž se koná v termínu 23. 6. 2015 – 30. 6. 2015 (23:59)
  3. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky.
  4. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail) a správně odpoví na otázky. Odesláním soutěžního formuláře potvrzujete souhlas s pravidly soutěže.
  5. Výherce vylosujeme na základě správně vyplněného formuláře. Výherce budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu/telefonním čísle za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Duplicitní a podvodné záznamy budou mazány.
  7. Účastník soutěže tímto poskytuje Dotekománii souhlas, aby jeho osobní údaje byly použity pro interní potřeby v souladu s českým právním řádem. Pouze v rámci soutěže.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz.

Exit mobile version