Dotekomanie.cz

Microsoft Remote Desktop – nové rozhraní, multi-session a mnohem více

Microsoft si v Obchodu Play pomalu, ale jistě buduje velkou základnu aplikací. Mezi jednu ze straších patří i Microsoft Remote Desktop, která umožňovala uživateli se připojit ke svému počítači s operačním systémem Window přímo ze svého mobilního zařízení. Bohužel její funkce zastaraly a UI bylo opravdu hodně mimo oproti dnešním trendům. Po poslední aktualizaci se ovšem mnohé mění.

Poměrně dobře předělaný design není jediné, co nás po aktualizaci čeká. Po mnoha měsíčních přípravách a beta verzi, kdy testeři velmi pomáhali vývojářům, je většina nových funkcí odladěna a připravena na nápor i nových uživatelů. Hlavní novinkou je funkce multi-session, díky které můžete v jednu chvíli být připojeni k více zařízení a ovládat je. Snímky starší verze aplikace můžete vidět na konci článku.

„Nová verze přináší zbrusu nového klienta. Dali jsme si hodně práce a přinášíme vám novinky sepsané níže. Také děkujeme všem za zpětnou vazbu a podporu!

Pokud jste si stále nevyzkoušeli tuto aplikaci, nyní určitě učiňte. Aplikace je zcela zdarma a je určena pro Android od verze 4.0.3.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version