Dotekomanie.cz

Honor 7 Plus – uniklý snímek a specifikace

Ještě ani neusedlo zrnko prachu na nové modely P8 a P8 Max a už unikla fotografie a specifikace nově připravovaného modelu Honor 7 Plus. Ten by mohl mít i menšího sourozence, avšak o něm je informací ještě méně. Honor 7 Plus, jak je vidět na snímku níže, bude mít celokovové šasi, duální přisvětlovací diody a čtečku otisku prstů – stejně jako model Mate7.

A jaké že jsou ty specifikace? Od naposledy představených modelů se nedočkáme příliš změn. Displej by mohl mít 5,5 palce s QuadHD rozlišení (1440 x 2560 px) – bylo předvídáno pouze FullHD rozlišení. Rozlišení snímače přední kamery bude vcelku nezvyklé, celých 13 MPx, přičemž zadní kamera bude mít „pouze“ 16 MPx. Celé zařízení by mohl pohánět osmijádrový Kirin 930 a při životě by jej měla udržovat baterie s kapacitou 4000 mAh.

Na interní paměti se zdá šetřilo – pouze 16 GB a kapacita RAM bude dosahovat až na hodnotu 3 GB, pravděpodobně i zde bude možnost si rozšířit paměť pomocí microSD karty. Prozatím to jsou všechny dostupné informace a je důležité říci, že Honor 7 Plus i jeho menší sourozenec jsou stále pod vývojem. Tudíž se ještě před představením můžeme dočkat změn.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version