Dotekomanie.cz

Buď FIT – změňte svůj životní styl

Blíží se nám léto a každý bude určitě chtít skvělou postavu do plavek. Nebo co takhle získat lepší fyzičku a nenechat se předběhnout i mravencem? Někdy by bylo taky dobré vědět, co vlastně jíte. Možná chcete změnit svůj životní styl. To všechno a ještě mnohem více se dozvíte v našem novém pořadu, ve kterém vám budeme postupně představovat mobilní aplikace, které vám změní vaši postavu, zlepší fyzický výkon a inspirují pro správný životní styl.

Náš seriál ponese název Buď FIT a pilotní díl je připraven již na příští týden. Nebudeme testovat pouze mobilní aplikace prostřednictvím recenze, ale občas nebudou chybět ani rozhovory se sportovci nebo testování různých pomůcek spolupracujících s mobilním telefonem. Nezapomeneme ani na nějaké soutěže. Některé z vás možná potěší i společné aktivity, na kterých bychom se mohli scházet.

Pořadem vás bude provázet navrátilec původního týmu Dotekománie a zakladatel projektu Motivujse. Projektu, který slouží pro motivaci ostatních lidí, aby neměli začátky tak složité. On sám jednou takovou přeměnou prošel, a tak se Roman pokusí inspirovat i vás.

„Nejtěžší není začít, ale vydržet.“ Tak tímto mottem se bude řídit náš nový seriál. Pokud se chcete dozvědět více o seriálu, můžete využít i diskuze pod článkem. Zde přikládáme motivační fotku, abyste věděli, o čem náš pořad bude.


Google Fit – žijte zdravějí už nyní

No a než se pustíme do našeho prvního dílu, tak si zatím můžete stáhnout aplikaci Google Fit. S Google Fit totiž po zadání své váhy a výšky můžete sledovat své denní aktivity. Kromě času, který strávíte například chůzí nebo během, můžete také sledovat množství spálených kalorií. Následně pak porovnávat své denní statistiky v čase.

Pomocí přehledných grafů totiž vidíte, kolik hodin jste denně aktivitám věnovali. Velikou výhodu zde získávají majitelé chytrých hodinek s Android Wear, se kterými lze aplikace synchronizovat. Ne každý je zrovna má, a tak můžeme využít alespoň propojení s dalšími aplikacemi ostatních vývojářů, s kterými Google Fit spolupracuje. Stahujte zdarma a těšíme se u pilotního dílu.

Exit mobile version