Buď FIT – změňte svůj životní styl

Buď FIT – změňte svůj životní styl
2015-05-23T09:30:29+02:00
• 23. 5. 2015

Blíží se nám léto a každý bude určitě chtít skvělou postavu do plavek. Nebo co takhle získat lepší fyzičku a nenechat se předběhnout i mravencem? Někdy by bylo taky dobré vědět, co vlastně jíte. Možná chcete změnit svůj životní styl. To všechno a ještě mnohem více se dozvíte v našem novém pořadu, ve kterém vám budeme postupně představovat mobilní aplikace, které vám změní vaši postavu, zlepší fyzický výkon a inspirují pro správný životní styl.

fitness clanek

Náš seriál ponese název Buď FIT a pilotní díl je připraven již na příští týden. Nebudeme testovat pouze mobilní aplikace prostřednictvím recenze, ale občas nebudou chybět ani rozhovory se sportovci nebo testování různých pomůcek spolupracujících s mobilním telefonem. Nezapomeneme ani na nějaké soutěže. Některé z vás možná potěší i společné aktivity, na kterých bychom se mohli scházet.

Pořadem vás bude provázet navrátilec původního týmu Dotekománie a zakladatel projektu Motivujse. Projektu, který slouží pro motivaci ostatních lidí, aby neměli začátky tak složité. On sám jednou takovou přeměnou prošel, a tak se Roman pokusí inspirovat i vás.

„Nejtěžší není začít, ale vydržet.“ Tak tímto mottem se bude řídit náš nový seriál. Pokud se chcete dozvědět více o seriálu, můžete využít i diskuze pod článkem. Zde přikládáme motivační fotku, abyste věděli, o čem náš pořad bude.

motika

Google Fit – žijte zdravějí už nyní

No a než se pustíme do našeho prvního dílu, tak si zatím můžete stáhnout aplikaci Google Fit. S Google Fit totiž po zadání své váhy a výšky můžete sledovat své denní aktivity. Kromě času, který strávíte například chůzí nebo během, můžete také sledovat množství spálených kalorií. Následně pak porovnávat své denní statistiky v čase.

Pomocí přehledných grafů totiž vidíte, kolik hodin jste denně aktivitám věnovali. Velikou výhodu zde získávají majitelé chytrých hodinek s Android Wear, se kterými lze aplikace synchronizovat. Ne každý je zrovna má, a tak můžeme využít alespoň propojení s dalšími aplikacemi ostatních vývojářů, s kterými Google Fit spolupracuje. Stahujte zdarma a těšíme se u pilotního dílu.

logo-app Google Fit Google Inc. Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Kudrna

Sport, PPC Kampaně, Bojové sporty, Motivace, Cyklistika, Fitness

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat