Dotekomanie.cz

Google+ pro Android se dostává na verzi 5.4 a nese s sebou jednu velkou a skrytou novinku

Už delší dobu se mnoho uživatelů rozčiluje nad podivným řazením fotek na Google+ účtu. Nedávno se objevila zpráva, že Google chce od sebe oddělit fotky a Google+. Aktuálně tedy můžete vidět odkaz na svém Google Disku, jenž vám má ukázat všechny vaše fotky, které jste kdy umístili na Google. Nicméně zatím jsou starší fotky stále nedosažitelné pro většinu uživatelů. Nyní je opět vidět, že se v laboratořích Googlu něco děje, jelikož je dostupná aktualizace aplikace Google+ pro Android.

 

A co že tedy najdeme v aktualizaci? Na první pohled došlo na nepatrné úpravy, ale pod kapotou je toho k vidění více. Google se totiž připravuje na spuštění nové funkce – Google Kolekce. Budeme si muset počkat na oficiální představení, aby nám Google sdělil, co zamýšlí s touto funkcí. Avšak podle popisu lze odhadnout, že díky Google Kolekcím si budeme moci vytvářet témata při vytváření příspěvků. Tudíž asi budete moci dávat technologické příspěvky do jedné kolekce, rodinné do druhé atd.

Nová aktualizace s sebou přináší i pozměněnou práci s GIFy. Ty by se měly dočkat automatického načítání, z čehož nebudou mít radost uživatelé se slabším připojením. GIFy se budou načítat nejen automaticky, ale částečně i přednostně., než jiný obsah. Naštěstí i pro tento případ bylo vymyšleno řešení. Automatické přehrávání GIFů půjde totiž zakázat.

Jako obvykle, i dnes pro vás máme odkaz na APK soubor – instalujte na vlastní nebezpečí.

Zdroje: androidpolice.com, droid-life.com

Exit mobile version