Dotekomanie.cz

Recently – zobrazujte pouze opravdu běžící aplikaci na pozadí

S příchodem Androidu 5 Lollipop došlo ke změně zobrazení posledních aplikací. Podle dosavadních zpráv se při zobrazení posledních aplikací zobrazují i ty, které byly již ukončeny.

Pokud chcete zobrazovat pouze aplikace, které nebyly ukončeny a jsou v pozadí bez těch již dávno ukončených, měli byste využít aplikaci od světoznámého vývojáře Chainfire. Pro použití aplikace je nutné, abyste měli na svém zařízení nainstalovánu Nejnovější verzi Androidu 5 lollipop a mít v zařízení přístup ROOT. Recently všem uživatelům zpřístupní několik nastavení, jež značně vylepší používání posledních aplikací. Mnoho z vás by mohlo namítat, že se jedná o pouhý task-killer ukončující aplikace, sám autor se k tomu vyjádřil tak, že Recently žádné aplikace neukončuje, ale pouze skryje nadbytečná okna již zavřených aplikací.

Dle slov samotného vývojáře aplikace nemá žádný vliv na baterii, protože nedochází k jejímu samovolnému spouštění. Taktéž nedochází ani k tzv. wakelockům, jež probudí vaše zařízení ze spánku, což způsobí úbytek energie.

Exit mobile version