Dotekomanie.cz

Z Windows Phone Store byla odstraněna aplikace Vevo

Operační systém Windows Phone trochu trpí nedostatkem aplikací a uživatelé jsou rádi i za to málo, co mají. Absence důležitých aplikací ovšem není zdaleka takový problém, jako ztráta již publikovaných aplikací, které používaly tisíce lidí a jednoho dne už ve Store prostě nebyly dostupné.

To se poslední dobou stává častěji a poslední takto odstraněnou aplikací byla hudební služba Vevo, díky které lze přehrávat hudební videa. Ta byla přes víkend odstraněna ze Store a mezi některými uživateli to způsobilo rozruch. Nejprve se spekulovalo, že by aplikace mohla být ze Store stažena omylem a že se zase časem vrátí, toto ovšem následně popřelo oficiální vyjádření na stránce podpory Vevo.

„Aplikace Vevo pro Windows Phone byla permanentně odstraněna ze Store. Nicméně jsou zde stále dvě další možnosti, jak videa z Vevo sledovat, a to buď na stránce Vevo.com v mobilním prohlížeči, nebo v aplikace YouTube.

Aplikace pro počítače a tablety s Windows 8.1 je stále dostupná. Děkujeme, že používáte Vevo.“

Jak již bylo řečeno, toto není zdaleka první případ, kdy byla z Windows Phone Store stažena nějaká aplikace. V minulosti se jednalo především o různé hry, nedávno byla takto odstraněna aplikace TeamViewer, která ale nebyla odstraněna úmyslně a po několika dnech se vrátila.

Zdroj: windowscentral.com

Exit mobile version