Dotekomanie.cz

To nej z uplynulého týdne #9 – Pebble Time, Android pro Práci a další generace LTE

Youtube pro děti

Google vydal zcela novou aplikaci Youtube, která je zaměřena na ty nejmenší. Youtube for Kids je dostupné jen v USA, přičemž nevíme, jestli se plánuje brzké rozšíření do dalších zemí, jako je třeba Česká republika.

Android 5.1 Lollipop

Další týden přinesl nové informace o nadcházející verzi systému Android. Kromě oprav chyb se dočkáme i nových funkcí nebo designových změn napříč celým systémem.

Pebble Time

Společnost Pebble představila nové hodinky Time, které zaujmou novým designem nebo i barevným displejem. Výdrž na jedno nabití se stále pohybuje kolem sedmi dnů.

Plány na 4.5G sítě

Huawei představil své plány na budování další generace mobilních sítí. Jedná se o vylepšení stávající technologie LTE, což se zejména dotkne infrastruktury, ale benefity jsou zde i pro koncové uživatele.

Apple Pay v Evropě

Tento rok bychom se měli dočkat rozšíření platební služby Apple Pay i do Evropy. Již za několik měsíců by mělo být připraveno technické zázemí pro bezkontaktní platby skrze iPhony.

Moto E druhé generace

Motorola představila další generaci levného smartphonu Moto E. I za nízkou cenu můžete získat zařízení s čistým systémem Android a podporou LTE. Pokud chcete utrácet ještě méně, existuje i 3G verze.

Android pro Práci

Google uvedl Android pro Práci, čímž se chce více dostat do podnikové sféry. V novém programu nabízí aplikace a služby, které vám pomohou oddělit práci od soukromého života.

LG Watch Urbane LTE

Další chytré hodinky od LG nenabízejí Android Wear, ale proprietární systém od výrobce. Disponují konektivitou LTE a dalšími funkcemi, které nenajdete ve verzi LG Watch Urbane.

Apple oznámil keynote na 9. března

Apple již za několik dnů představí novinky na keynote, která se bud konat 9. března. Předpokládá se druhé uvedení Apple Watch a možná se dočkáme i jiných produktů.

Nová videa

Na našem Youtube kanálu najdete nové videopohledy na smartphony HTC Desire EYE a BlackBerry Passport.

APLIKACE A HRY – NOVINKY A AKTUALIZACE

Nepřehlédněte: To nej z uplynulého týdne #8 – One M9, Galaxy S6, LG Watch Urban

Exit mobile version