Dotekomanie.cz

To nej z uplynulého týdne #12 – Google, Nokia, Tag Heuer a Intel

Interaktivnější Youtube

Google rozšířil možnosti pro tvůrce videí na Youtube. To se dotkne i mobilní aplikace, kde budou diváci mít k dispozici interaktivní karty.

Nokia a Meizu

Na trhu najdeme v současnosti jen jedno nové zařízení nesoucí název Nokia. Jak se zdá, finská značka se nevzdává. Novým partnerem by měla být čínská společnost Meizu.

HTC One M9 se umí rozžhavit

Nejnovější model One M9 prochází prvotními testy a zdá se, že má problém s přehříváním. Výrobce na to reaguje dosti neobvyklou zprávou, která zanechává pochybnosti.

Windows 10

Microsoft zveřejnil další detaily o nadcházející verzi systému Windows s číslovkou deset. Navíc jsme se dozvěděli i minimální hardwarové specifikace.

Tag Heuer, Google a Intel

Koncem tohoto roku se dočkáme nových hodinek se systémem Android Wear. Do nového projektu se zapojila společnost Intel a za designem bude stát známý výrobce běžných hodinek Tag Heuer.

Android Device Manager s Android Wear

Google rozšířil možnosti své aplikace Android Device Manager. Nově můžete využít své chytré hodinky s Android Wear pro nalezení vašeho smartphonu nebo tabletu.

HTC mění generálního ředitele

Peter Chou, původní CEO společnosti HTC, odchází na novou pozici. Jeho místo zaujímá spoluzakladatelka Cher Wang.

Rozšíření Smart Lock v Androidu

Bez aktualizace systému Android Google rozšiřuje jeho možnosti. Konkrétně v rámci funkce Smart Lock jsme se dočkali novinky, která by měla zjednodušit používání smartphonu či tabletu.

Antivirové aplikace jsou nežádoucí na iOS

Takto by se mohla interpretovat současná situace kolem antivirových aplikací. Apple se totiž rozhodl pro odstranění několika z nich. Další budou zřejmě následovat.

APLIKACE A HRY – NOVINKY A AKTUALIZACE

Nepřehlédněte: To nej z uplynulého týdne #11 – Android 5.1, OnePlus a Apple Watch

Exit mobile version