Dotekomanie.cz

MotoGP 2015 je tady [iOS, Android]

Po dlouhé zimě se všichni fanoušci silničních motocyklových závodů znovu dočkali. Sezóna MotoGP je tady. Jako každý rok vydala společnost Dorna aplikace, se kterou budete mít maximální přehled o dění v závodě, ale i po nich.

MotoGP Live Experience 2015 přináší oproti svému předchůdci spíše mírné změny. V nové aplikaci naleznete kompletní informace o právě konaném závodě včetně minulých a nadcházejících. Aplikace má na levé straně vysouvací lištu, jež obsahuje položky pro rychlé zobrazení seznamu všech Grand Prix, pak je zde položka týmů a jezdců, kde o nich naleznete všechny informace včetně osobních informací o těle závodníka (váha, výška). V menu taktéž nalezneme položku Media, kde jsou umístěny všechny oficiální zprávy ze světa MotoGP a aktuálních závodů. V této sekci jsou umístěny i fotky a videa, jež můžete zhlédnout pohodlně přímo v aplikaci.

Pokud si chcete závody vychutnávat s maximálním přehledem a mít motocykly neustále u sebe, nezbývá než vám aplikaci zcela jistě doporučit. Co vás však nepotěší, je cena, která se vyšplhala na 825 Kč.

Exit mobile version