Dotekomanie.cz

LinkedIn Job Search – najděte si vhodnou práci

LinkedIn je sociální sítí, která může řadě uživatelů doslova ovlivnit život. Na této sociální síti totiž nejde vůbec o to, aby uživatelé sdíleli své statusy, fotografie z dovolené či jiné aktivity. LinkedIn je především o hledání pracovních příležitostí. A to jak ze strany uchazečů, tak i ze strany společností.

A Linkedin svou působnost rozšiřuje nově vydanou aplikací – LinkedIn Job Search. V případě, že hledáte práci, tato aplikace vám ji může pomoci najít mnohem rychleji. Pomocí jednoduchého vyhledávacího formuláře zadáte hledanou pozici, o kterou máte zájem, a místo, kde byste tuto pozici vykonávali. Aplikace vám na základě tohoto požadavku nabídne různé pracovní nabídky. V případě, že se vám konkrétní nabízená pozice líbí, můžete ihned zaměstnavatele kontaktovat.

  

Samozřejmě nechybí ani možnost zobrazit si historii hledání. LinkedIn Job Search vám umožní zobrazit informace o pozicích, které jste již navštívili nebo uložili do svého seznamu. Dále si můžete procházet pracovní pozice, o které jste se již v minulosti ucházeli. Samotná aplikace pak je zcela oddělena od klasické aplikace LinkedIn. Jedná se tak spíše o doplněk, který vám může při hledání vytouženého zaměstnaní pomoci.

 

V současnosti není LinkedIn Job Search dostupný pro uživatele v České republice. Dá se však očekávat, že se aplikace brzy dočkáme.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version