Dotekomanie.cz

Google vypustil beta verzi Cloud Console do Obchodu Play

Poté, co ulehly zprávy o hardwarových novinkách Googlu, se začínají rojit zprávy ohledně vydaných či aktualizovaných aplikací v Obchodu Play. Dnes tomu není jinak, a tak nám Google představuje beta verzi aplikace Cloud Console pro svoje cloudové služby.

Ačkoliv je aplikace určena pro menší část uživatelů, už v základu obsahuje mnoho funkcí a material design. Mezi základní funkce patří sledování více cloudových účtů či zdrojů, například pro služby App Engine nebo Compute Engine. V nástěnce můžete vidět informace o výkonu, fakturaci, sítích, vstupu/výstupu disků, různé další ukazatele a zprávy o mimořádných událostech, když by se snad náhodou něco pokazilo.

Aplikace se dá označit jako menší nástroj, který umožní uživatelům pohodlný přístup ke svým službám z mobilu či tabletu. Dobrou zprávou také je, že Google přislíbil přidávat pravidelně nové funkce. Avšak aplikace se do Obchodu Play dostala bez větších zmínek, tudíž zde pro vás máme i APK soubor, pokud by se Google rozhodl aplikaci stáhnout předčasně – instalujte na vlastní riziko.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version