Dotekomanie.cz

Cyanogen Email – Boxer v novém kabátě

Zhruba před půl rokem jsme vám představili alternativního emailového klienta Boxer. Toho čeká v nadcházejících týdnech zásadní posun. Vývojáři totiž spojili síly s Cyanogenem, aby přinesli ještě lepší a pohodlnější přístup k elektronické poště na mobilních telefonech.

 

Připravovaná novinka ponese název Cyanogen Email a bude v nadcházejících týdnech integrována do Cyanogen OS 12. Spojení sil vývojářů Boxeru a Cyanogenu se ponese především v duchu přizpůsobení a integrace aplikace do systému.

Uživatelé si v nové aplikaci budou moci nastavit jak třeba barvu notifikační diody, tak například chování aplikace po potažení zprávy ze strany, jako je tomu v Boxeru, nebo si budou moci vytvořit vlastní složky.

Do aplikace přibude i „Task Managment“ umožňující vytváření a správu úkolů přímo z aplikace. V rámci integrace budou uživatelé moci přistupovat ke službám jako Evernote nebo Google Drive skrze schránku.

Aplikace bude součástí updatu Cyanogen OS 12 v nadcházejících týdnech a bude zároveň nainstalována v telefonech vycházejících s Cyanogen OS. Zatím není jasné, jestli se tato změna dotkne i původní aplikace a dostane se i na Google Play.

Zdroj: getboxer.com

Exit mobile version