Dotekomanie.cz

Česká aplikace Prohlížeč WebKamer prošla výraznou změnou

Vzpomínáte si na článek, kde jsme vás informovali o nové české aplikaci Prohlížeč WebKamer? Máme pro naše čtenáře zajímavé novinky o této záležitosti, která si prošla výraznými změnami.

 

 Novinek je velmi mnoho a rozhodně mohu říci, že aplikace prošla podařenou aktualizací. Nově má každý uživatel několik způsobů, jak importovat známé web kamery z databáze v komunitě, taktéž budete mít plně po kontrolou správu kategorií. Nejvýraznější změnou je bez diskuze vzhled, aplikace se zahalila do kabátu Material designu, což uživatelské prostředí značně vylepšilo, aplikace vypadá velmi dobře. Další novinkou je možnost importu nebo exportu vaší databáze s webkamerami.

 

Při sledování videa můžete uložit a rovnou sdílet screenshot, při sledování si taktéž můžete nastavit, aby se obrazovka nevypínala. V případě, že budete mít k dispozici pouze pomalé připojení, aplikace chytře zobrazuje pouze náhledy. Změnou prošel i systém cachování, přičemž nyní můžete vymazat uložená data jednoduše z nastavení. Při přidání nové webkamery můžete webku odeslat ke schválení rovnou z aplikace. Prohlížeč WebKamer podporuje i formát GIF, takže s náhledy nebudete mít jediný problém. Dle slov autora došlo i k mnoha výrazným změnám v oblasti kódu, kde byly vylepšeny různé věci včetně oprav chyb.

Za aplikací stojí mladý český vývojář. Rozhodně aplikaci doporučuji vyzkoušet, protože je zcela zdarma a bez in-app plateb, zároveň tak i získáte přehled, co se děje přes webkameru např. ve vašem městě.

Exit mobile version