Dotekomanie.cz

Cenově dostupná power banka od firmy OnePlus

I když na trhu najdeme již spoustu přenosných power bank, můžeme očekávat další od známé firmy OnePlus. Čínská firma pojmenovala svůj zatím nejnovější produkt velice jednoduše – OnePlus Power Bank. Tohle příslušenství má rozměry 142,8 × 72,6 × 16,2 mm, váží 220 g a stojí $ 14,99 (~480 Kč).

Abyste si mohli koupit tohle příslušenství, nebudete muset dostat žádnou pozvánku, a dokonce to vypadá, že si ji můžete objednat přímo z hlavní stránky firmy. OnePlus Power Bank vychází dnes, ale od firmy se tohle zařízení čekalo už delší dobu. Firma k tomuto prohlášení řekla: „Zpracování certifikace baterie (FCC, CE atd. ) je časově velmi náročné.“

Zařízení nabídne 10000mAh baterii, několik bezpečnostních prvků a dva USB porty – takže můžete nabíjet až dvě zařízení najednou. Je zřejmé, že můžete použít OnePlus Power Bank pro napájení různých chytrých telefonů, tabletů a dalších zařízení. Můžete si vybrat mezi černou a bílou variantou provedení. Power banka bude k dispozici také v Evropě, bohužel nevíme, jestli bude dostupná i u nás.

Příští měsíc by firma OnePlus měla vydat nové zařízení, které by nemělo být smartphone, tablet ani chytré hodinky. Co si myslíte, že čínská firma připraví. Těšíte se na to?

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version