Dotekomanie.cz

Vine spouští novou aplikaci určenou dětem

Aplikaci Vine jistě dlouze představovat nemusím. Uživatelé prostřednictvím této sítě sdílí krátká videa, na která se mohou ostatní uživatelé podívat. A nyní nám vývojáři představili novou verzi této aplikace určenou dětskému publiku.

Na Vine se uživatelé mohou totiž střetnout také s příspěvky, které by děti jistě vidět neměly. Proto se vývojáři rozhodli pro nový projekt a brzy ho spustí. Funkčnost aplikace bude téměř totožná s klasickou verzí. Hlavní rozdíl bude především v tom, že verze určená dětem bude přísněji dohlížet nad obsahem, který se uživatelům bude zobrazovat.

Ke změnám samozřejmě dochází i v uživatelském rozhraní. Rozhraní bylo přizpůsobeno tomu, aby lépe získalo dětskou pozornost. Sázka padla na barevné prostředí s vtipnými postavičkami. Aplikace bude obsahovat také různá gesta jako například posun vlevo nebo vpravo, čímž se budou měnit samotná videa.

Verze určená dětem je již v současnosti k dispozici uživatelům iOS. Kdy se dočkají uživatelé ostatních platforem, nebylo zatím upřesněno. O dalším průběhu vás budeme informovat.

Zdroje: blog.vine.co, ubergizmo.com

Exit mobile version