Dotekomanie.cz

Goclever uvádí na českém trhu hodinky Chronos Colour

V prosinci loňského roku přišla společnost Goclever oficiálně na český trh s hodinkami Chronos Eco. Nyní nám byly představeny chytré hodinky Chronos Colour, které budou často označovány jako mladší bratr právě vloni představených hodinek Chronos Eco.

Hlavní rozdíl Chronos Colour od verze Eco je v displeji. Novější model totiž disponuje 1,6palcovým barevným displejem (240 x 240). Ten je samozřejmě dotykový a podporuje řadu gest nebo dotykových kombinací. Váha hodinek se zastavila na 60 gramech, což je o trochu více než u již zmíněné verze Eco. Ke spojení s chytrým telefonem poslouží technologie Bluetooth 4.0. Nechybí ani micro USB konektor.

 

Je třeba také zmínit, že Chronos Colour jsou voděodolné. Měly by tak odolat kontaktům s vodou, ale také zvládnou používání v dešti nebo vlhkém prostředí. Z dalších specifikací nesmíme opomenout 350mAh baterii, která má zajisti chod hodinek po dobu až 5 dnů. V případě režimu stand-by vydrží hodinky až 2 týdny.

Nový model společnosti Goclever nabízí i podobnou funkčnost, jako tomu bylo u verze Chronos Eco. Uživatelé tak budou informováni o příchozích notifikacích z telefonu. Nebude chybět ani možnost ovládání hudebního přehrávače nebo fotoaparátu. Chronos Colour mají navíc ještě vestavěné rádio. Dokonce i sportovní nadšenci si přijdou na své. Díky přítomnému vestavěnému akcelerometru lze sledovat sportovní aktivity a výkony.

Mezi nové funkce výrobce zařadil možnost provádět telefonní hovory. Seznamem kontaktů majitelé mohou nově listovat prostřednictvím hlasových příkazů. Uživatelé navíc budou moci odesílat a přijímat sms zprávy přímo skrze hodinky. Ke každodennímu využití poslouží také kalendář, kalkulačka, budík nebo předpověď počasí.

Chronos Colour spárujete se zařízeními, které disponují Androidem 4.4.0 a novějším. Celkové rozměry zařízení činí 4,1 x 5,5 x 1,2 cm. Doporučená koncová cena je 1 999 Kč a na českém trhu budou tyto SmartWatch k dostání v průběhu měsíce února

Zdroj: Tisková zpráva 

Exit mobile version