Dotekomanie.cz

Bellperre Touch – možný rival pro Vertu?

Pokud jsou pro vás luxusní telefony od společnosti Vertu už poněkud stereotypní, za pozornost stojí novinka od nizozemského výrobce Bellperre, který oficiálně představil svůj první dotykový model s názvem Touch běžící na operačním systému Android. Telefon samozřejmě pořídíte za vysokou cenu, ale nejede o statisíce jako u jiných producentů. Přitom můžete mít poměrně dobře vybavené zařízení vyrobené ručně za použití luxusních materiálů.

Do vínku dostal 4,9palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů poháněný dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 Plus o taktovací frekvenci 1,5 GHz, grafickým čipem Adreno 225 a 2GB operační pamětí RAM. Úložiště má v základu kapacitu 48 GB a další rozšíření obstarává slot na paměťovou microSD kartu. Při výrobě byla použita nerezová ocel, safírové sklo, kůže z amerického bizona nebo aligátora v široké paletě barev.

Zadní část zabírá 8megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda a baterie s kapacitou 2 100 mAh. Seznam specifikace dále počítá s přední 1,9MPx kamerkou, 50GB zdarma u Dropboxu, Androidem 4.0 KitKat, technologií NFC, podporou sítí 4. generace, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, funkce DLNA, OTG, MHL, GPS, A-GPS, GLONASS či všemi známými senzory. Prodejní cena začíná na 2 600 eurech (tj. cca 71 800 Kč bez DPH) při volbě bůvolí kůže a 3 000 eurech (tj. cca 82 846 Kč bez DPH) za krokodýlí variantu.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version