Dotekomanie.cz

Pic Scanner oživí vaše staré fotky [iOS]

Vývojáři se konečně slitovali nad těmi, kteří doma nemají scanner, ale zároveň mají v policích, skříních nebo komodách staré fotografie mnohdy ještě černobílé a na papíře. Zbytečně blednou a rozpadají se vlivem let.

Právě kvůli tomuto je zde aplikace s názvem Pic scanner. Díky ní a iPhonu můžete oživit tyto fotografie. Umožňuje skenovat až 4 fotografie zároveň a díky tomu ušetřit čas. Dále určitě využijete spoustu filtrů a “vintage“ vzhled pokud se vám zdá, že fotografie nevypadala dost staře. Jistě oceníte možnost přidat poznámky k fotce, která byla nahrána do vašeho zařízení. I díky tomuto si užijete oživené vzpomínky na mládí rodičů nebo dalších rodinných příslušníků.

Pic scanner je určitě vynikající způsob jak obnovit staré fotografie. Aplikace dále umožňuje nasdílet výsledný snímek na různé sociální sítě, které máte rádi, a zároveň je archivovat na úložišti Dropbox. Potěší také fakt, že aplikace je zdarma a nabídne vám pouze mikrotransakce v hodnotě 2,99 dolarů, což není nijak moc za obnovení snímků, vzpomínek a ušetření spousty času, který byste ztratili vytahováním alb, skenováním, ukládáním a různými úpravami fotografií. Dle mého je tato aplikace povedená a spousta uživatelů ji určitě ocení.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version