Dotekomanie.cz

TouchWiz umožní měnit témata

Samsung si v současnosti pohrává s možností, kdy by si uživatelé v nadstavbě TouchWiz mohli volit jednotlivá témata. Na internetu alespoň kolují fotografie, které tyto informace potvrzují.

Uniklé snímky pochází z Instagramu jednoho italského uživatele. Na 3 fotografiích si můžeme všimnout, že si uživatelé budou moci volit různá témata dle vlastních preferencí. Jednotlivá témata by měla nabídnout změnu základního uživatelského prostředí. V současné době tuto možnost uživatelé zařízení Samsungu nemají.

 

Jihokorejská společnost bude zřejmě dalším z výrobců, kteří tuto možnost ve své nadstavbě budou nabízet. Na základě uniklých fotografií můžeme vidět, že se  to Samsung rozhodl zabudovat přímo do nastavení a do upravovací sekce na domácí obrazovce. Majitelé vybraných zařízení budou mít možnost volit z 5 přednastavených témat. Uvidíme, zda bude možné v prostředí vytvářet i svá vlastní témata.

Podle informací již tuto novinku mají dostupnou někteří vlastníci vybraných modelů v Číně. Můžeme očekávat, že se možnost volby témat objeví brzy i u majitelů ve zbytku světa.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version