Dotekomanie.cz

Dakele Big Cola 3 – výkonný klon iPhonu 6

Čínský trh je známý celou řadou napodobenin telefonů od světoznámých výrobců a ani nejnovější iPhone 6 nepřišel zkrátka. Společnost Dakele oficiálně představila model Big Cola 3, který až na pár drobností jednoznačně kopíruje poslední novinku od kalifornského Applu. Čínský výrobce vyplnil 7,25mm tělo těmi nejvýkonnějšími prvky a navíc přední část byla údajně potažena safírovým sklem pro větší odolnost.

Úhlopříčka displeje vyrostla na 5 palců při Full HD rozlišení. Zda jej skutečně chrání safírové sklo, se zřejmě dozvíme až po prvních recenzích od zahraničních serverů. Výkon dostal na starost osmijádrový procesor MT6752 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,7 GHz, 3GB operační paměť RAM a 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty až do výše 128 GB. Tím papírově překonává hardwarové sestavení iPhonu 6.

Záznamy pořídíte 13megapixelovým fotoaparátem Sony IMX214 se světelností objektivu f/2.0. V čele zabírá místo 8megapixelová kamerka Sony IMX219 na oblíbené selfie snímky. Výbavu uzavírá systém Android přesněji ve verzi 4.4 KitKat. I když nelze počítat s mezinárodní dostupností,  případní majitelé musí počítat minimálně s částkou 243 dolarů (tj. cca 5 464 Kč bez daně).

Zdroj: gsmdome.com

Exit mobile version