Dotekomanie.cz

BelayCords – konec útrap s USB kabely (brzy i v ČR)

Projekty vycházející z kickstarterů jsou často zárukou inovace a usnadnění života. Jinak tomu není ani u USB kabelů BelayCords. Ty jsou jednak odolné a jednak vám ušetří nervy při zapojování. Brzy si je navíc budete moci koupit i vy, a to bez nutnosti vyhledávání obchodu, který by je zaslal k nám a placení drahého poštovného.

Projekt BelayCords během svého času na Kickstateru vybral stokrát vyšší částku, než která byla nastavena jako minimum. A čím tedy přispěvatele uchvátil? USB kabel BelayCords totiž řeší několik problémů, se kterými se již téměř každý jistě setkal. První problém, se kterým se setkáváme téměř denně, je zapojení USB kabelu. Ten totiž často nespolupracuje a většinou se nám podaří ho zapojit až na druhý pokus (někdy ani to). BelayCords má konektory na obou koncích oboustranné, takže jej téměř s jistou vždy zapojíte správně. Konektory se chovají jako připravovaný konektor USB typu C.

Dalším problémem je výdrž a životnost USB kabelů. Kabely BelayCords jsou chráněny horolezeckou tkaninou, která je pevná a odolná, navíc dobře vypadá. Výrobce výdrži věří natolik, že ke kabelům dává doživotní záruku.

Kabely jsou dostupné jak v klasické microUSB verzi, tak i ve verzi Lightning a 30-pin pro zařízení Apple. Dostupné jsou navíc v několika barvách.

Již nyní si BelayCords můžete předobjednat na Kickstore.cz, který je prvním obchodem s croudfundingovým zbožím u nás. V budoucnosti se bude jeho nabídka rozšiřovat a usnadní nám nakupování těch nejzajímavějších projektů z Kickstarteru bez nutnosti objednávat zboží ze zahraničí.

Exit mobile version