Dotekomanie.cz

Překládejte do 80 jazyků s aplikací T-Translator pro Windows Phone

ttranslator

Taky občas při procházení webových stránek na smartphonu narazíte na cizí slovo, kterému nerozumíte? Není nic jednoduššího než zamířit do obchodu s aplikacemi a stáhnout překladač. Ve Windows Phone Store se jich nachází několik, mezi ty nejznámější patří aplikace Bing Translator od Microsoftu. Ta svůj účel sice splní, osobně mi ale připadá moc těžkopádná a pomalá. Proto jsem se dal do hledání a narazil na skvělý T-Translator, o kterém si v dnešním článku povíme něco více.

T-Translator váš telefon s Windows Phone naučí až 80 jazykům, a to díky provázanosti se službou Google Translate. Aplikace je kvůli tomu závislá na internetovém připojení, ať ale budete překládat na Wi-Fi nebo mobilním připojení s vyčerpaným FUPem, vždy můžete očekávat pohotové výsledky. Při zadávání textu lze počítat s automatickým rozpoznáváním jazyku, a v některých jazycích si lze přeloženou frázi i poslechnout. Aplikace si dokonce pamatuje historii překladu, vždy se tak můžete vrátit k naposledy přeloženým textům. Slova i fráze si lze rovněž uložit do záložek pro pozdější kontrolu. Celkově mě T-Translator velmi zaujal a spolu s rychlostí a jednoduchým ovládáním ho považuji za nejlepší překladač pro Windows Phone.

T-Translator můžete stahovat z Windows Phone Store, a to zcela zdarma.

[winphone]t-translator/47119617-2ee7-4b8e-ae3f-9a661b646499[/winphone]

Za zapůjčení telefonu NOKIA Lumia 930 pro účely testování aplikací děkujeme internetovému obchodu Alza.cz, ve kterém si můžete vybrat z široké nabídky telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.1.

Exit mobile version