Dotekomanie.cz

Oddechovka s nádhernou grafikou, to je Monument Valley [Android, iOS]

Aktualizováno 19. 11.

Amazon opět rozdává a v rámci denní aplikace zdarma, tentokrát hry, najdeme titul Monument Valley. Běžně stojí v Obchodě Play necelých 100 Kč, ale dnes můžete hru získat kompletně zdarma. Odkaz ke stažení – www.amazon.com. Případně můžete stáhnout rovnou z aplikace Amazon AppStore.

Nepřehlédněte: Amazon Appstore pro Android už i v Česku

Původní článek 17. 5.

Jestliže si občas zahrajete jakoukoliv hru a máte pocit, že vás moc nebaví akční, či sportovní žánry, můžete vyzkoušet zajímavou oddechovku s nádhernou grafikou.

Hra jménem Monument Valley je novinkou, která se řadí do oddechovek, které vám zpříjemní dlouhé chvíle, odpočinek, či cestování. Úkolem v této hře je dostat se s postavičkou malé holčičky vždy do cíle. Během vašeho snažení musíte projít a řešit mnohé zajímavé hádanky a především přemýšlet, jelikož se nacházíte v prostředí, kde musíte různě kombinovat pozice pohledu. V určitých chvílích si můžete myslet, že máte vyhráno, posunete pohled a zjístíte přesný opak, tímto si hra získala spousty hráčů.

Monument Valley stojí necelých 100 Kč a žádné další poplatky na vás nečekají. Cena se může zdát příliš vysoká, avšak musíme vzít do úvahy i to, že mnohdy zaplatíme daleko více ve Free to play hrách, a proto si myslím, že si Monument Valley zaslouží podporu díky dlouhým hodinám zábavy a absenci dalších poplatků.

Exit mobile version