Dotekomanie.cz

S Mr.Coffee od Belkinu si připravíte kávu z telefonu

Připravit si šálek kávy přímo z vaší postele nemusí být již žádným sci-fi. Jeden z nejznámějších výrobců příslušenství pro chytrá zařízení se právě zasadil o zařazení tohoto zajímavého produktu na trh do volného prodeje. Americká společnost Belkin oficiálně představila kávovar s názvem Mr. Coffee 10 Cup Smart Optimal Brew Coffeemaker, který dokáže komunikovat s bezdrátovou technologií WeMo.

Přes jakékoliv chytré zařízení můžete vzdáleně ovládat tento chytrý kousek domácího spotřebiče v kuchyni, a to od samotného plánování, sledování přípravy až po různé přizpůsobení výrobního procesu. Veškerá komunikace překvapivě neprobíhá přes Bluetooth, ale přes bezdrátový internet WiFi, čímž odpadá mnohdy obtížné párování. V nastavení je například možné si zvolit, v kolik hodin má být přesně káva hotová

Dále lze zkontrolovat teplotu vody před vypuštěním do filtračního koše, která dosahuje až na ideálních 205 stupňů Celsia. Přitom kávovar k naplnění celé konvice potřebuje 8 minut. Každopádně výrobce jej osadil i přehledným panelem a LED indikátory pro případ manuálního ovládání. Závěrem zbývá dodat cenu 149,99 dolarů (tj. cca 3 317 Kč bez daně) nebo kompatibilitu s Androidem ve verzi minimálně 4.0 a iOS od 7.0.


Zdroj: belkin.com

Exit mobile version