Dotekomanie.cz

Google aktualizoval Keep, Youtube a Email

Máme zde další várku aktualizací aplikací od Googlu. Menších změn se například dočkal Google Keep, u kterého můžete vypozorovat několik grafických odlišností. Na první pohled si můžete všimnout nového bočního menu, nebo změny ikonek v horní části aplikace. Novinky se skrývají i v podobě animací. Samozřejmě se jedná jen o kosmetickou změnu.

Starší vs. novější

Starší vs. novější

Starší vs. novější

Starší vs. novější

Nové oprávnění

V nedávné době Google představil novinku u aplikace Gmail, která nabízí podporu jiných emailových účtů. To znamenalo, že Google měl v té době dvě aplikace, které nabízely podobné možnosti – Gmail a Email. Dnes začíná rozesílat aktualizaci na Email, která ji v podstatě ruší a nutí uživatele přesunout se do Gmailu.

Neustále očekáváme razantní grafické změny u aplikace Youtube. Bohužel ani tentokrát jsme se nedočkali. I tak se pár novinek najde. Bylo opraveno několik chyb, čímž se aplikace nyní chová normálně na Androidu 5.0 Lollipop. Navíc máme v hlavním streamu novou sekci v podobě záložky Hudba. Ta je připravena na spuštění služby Music Key, u které ale neznáme datum spuštění v České republice.

Exit mobile version