Dotekomanie.cz

Bacon Root Toolkit – OnePlus One nyní, ve výhledu Nvidia Shield, Moto G nebo Moto X

Majitelé Nexus zařízení, kteří mají v oblibě flashování systému nebo jiné hrátky, mohou znát komplexní nástroj Nexus Root Toolkit (NRT). Poskytuje možnosti jako root, nahrání aktuálního nebo staršího systému Android, zálohu systému a jiné možnosti. Vše je dostupné skrze NRT na několik kliknutí myší. Tvůrce tohoto softwaru nyní vydal novou verzi, která se jmenuje Bacon Root Toolkit (BRT).

BRT z větší míry vychází z Nexus Root Toolkit a je v tuto chvíli určeno pro smartphone OnePlus One – konkrétně pro modely One 64GB (A0001) a 16GB (A0001). V základu nabízí podobné funkce, tudíž můžete udělat odemčení zařízení, root a unroot, nahrání komunitního Androidu, vrácení k původní oficiální verzi, případně provedení menší opravy (při soft-bricku nebo bootloopu).

Autor WugFresh se nechce zastavit jen u podpory Nexusů a OnePlus One smartphonů. Sdělil mi, že by rád v budoucnu podporoval tablet Nvidia Shield, smartphony Moto G nebo Moto X. Tím to ale zřejmě neskončí. Je připraven zařadit do portfólia vícero zařízení, ale má tři podmínky na kandidáty.

Časem se ukáže, jak moc bude stíhat vytvářet podporu pro další zařízení. Prozatím mohou využívat jeho nástroje jen majitelé Nexusů a OnePlus One modelů.

Exit mobile version