Dotekomanie.cz

Samsung připravil Galaxy Ace Style LTE

Bez velkých příprav společnost Samsung vypouští do světa novou generaci modelu Galaxy Ace. V řadě jde již o čtvrtou generaci, kterou prozatím odhalují pouze oficiální stránky jihokorejského výrobce v Německu. Ačkoliv je uváděn název Galaxy Ace Style LTE, je mimo jiné doplněn o jmenovku Galaxy Ace 4. Výbavou opět zapadne do střední třídy, kde především potěší upraveným designem nepřipomínající hlavní model. Zadní část totiž nově zabírá svislý proužek.

Telefon disponuje 4,3palcovým Super AMOLED displejem, který dosahuje na WVGA rozlišení (800 x 480 pixelů). Hardwarovou část zastupuje čtyřjádrový procesor od neupřesněného výrobce s taktovací frekvencí 1,2 GHz, 1GB operační paměť RAM a v základu samozřejmě nechybí 4GB úložiště. Její rozšíření obstarává přítomný slot na paměťovou microSD kartu. Záznamy bude možné pořizovat 5megapixelovým fotoaparátem, k němuž dále patří přisvětlovací LED dioda.

Celkovou výdrž zajištuje 1 900mAh baterie. Ještě nesmíme opomenout přední 1,3MPx kamerku umístěnou vpředu. Ostatní výbava počítá s technologií NFC, podporou LTE sítí, WiFi nebo Bluetooth 4.0. Model pořídíte ve dvou barevných provedení – černá, bílá za cenu 199 euro, což při přepočtu vychází na 5 470 Kč bez daně. Nakonec nemůžeme potvrdit ani vyvrátit, zda tento konkrétní model vůbec dorazí i na náš mobilní trh. Nicméně s největší pravděpodobností odhadujeme, že ano.

Zdroj: samsung.com

Exit mobile version