Dotekomanie.cz

OnePlus upraví systém objednávek

Aktualizováno 20. 10.

OnePlus konečně zpřístupní systém předobjednávek. Díky tomu se již zájemci nebudou muset honit za soutěžemi a podobnými akcemi, kde mohli získat možnost si zakoupit model OnePlus One. Předobjednávkový systém bude k dispozici 27. října v 17:00 našeho času. Bohužel je tu velké ale. Předobjednávky budou fungovat jen jednu hodinu. Nevíme, co k tomuto kroku vede společnost. Možná se jedná jen o nátlakovou marketingovou kampaň.

Původní článek 30. 8.

Určitě jste již slyšeli o zařízení jménem OnePlus One. Zařízení poběží na CyanogenMod a je o něj obrovský zájem, jenž plyne z dobře vyvážené ceny.

Společnost OnePlus si díky obrovskému zájmu vymyslela objednávkový systém, který se příliš neosvědčil. Systém fungoval na základě pozvánek, které byly jen těžko dostupné, pro kohokoliv to byl velký oříšek nějakou získat. Nově bude systém klasický dle předobjednávek, bez nutnosti pozvánky, přičemž si zařízení můžete koupit přímo od výrobce OnePlus. Původní plán společnosti byl zahájit předobjednávky v září, což se nepovedlo. Dle nových informací budou zařízení dostupné v říjnu tohoto roku.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version