Dotekomanie.cz

Dotekománie doporučuje #64 – Potential

Slabost dnešních zařízení tkví hlavně ve výdrži baterie. Často se může stávat, že zapomenete zařízení nabít přes noc a ráno je již pozdě. S tímto problémem by vám mohla pomoci aplikace, která hlídá baterii za vás.

Potential je aplikace, se kterou budete mít o své baterii přehled i bez daného zařízení. Ptáte se jak? Velmi jednoduše. Potential umožňuje zobrazení stavu vaší baterie na ostatních zařízeních s Androidem a Windows (PC). Jestliže máte např. 3 zařízení a do všech nainstalujete Potential, tak vám bude následně stačit otevřít aplikaci a přihlásit se, poté uvidíte přehlednou tabulku s oddělenými zařízeními s aktuálním stavem baterie.

Aplikace funguje a komunikuje přes internet, což je nutné pro synchronizaci aktuálních informací. Potential není pouze o zobrazování stavu baterie, aplikace dokáže zobrazit upozornění na nízký stav baterie, což se hodí, aby nedocházelo k situacím, že zařízení zapomenete připojit k nabíječce. Další funkce, kterou aplikace zvládá, je možnost dálkově vypnout datové připojení Wi-Fi a taktéž Bluetooth.

 

Aplikace Potential je prozatím v BETA fázi. Tato skutečnost však nic neznamená a aplikace funguje velmi dobře (testováno na LG G2). Sami autoři uvádějí, že se do aplikace chystají přidat několik funkcí navíc, konkrétně se jedná o tyto:

Exit mobile version