Dotekomanie.cz

5 aplikací ze storu – novinky pro Android

Vítejte u dalšího dílu 5 aplikací ze storu, dnes se podíváme na ty nejzajímavější novinky pro Android.

 

Flynx Browser (Beta)

Další z mnoha nových internetových prohlížečů, které se mohou pochlubit svými funkcemi a vzhledem. Flynx Browser funguje velmi jednoduše a jeho svižnost vás překvapí. Po kliknutí na odkaz vám Flynx na pozadí otevře dané odkazy, přičemž ty budou přehledně seřazeny vedle sebe v bublinách. Aplikace svým nápadem trochu kopíruje Link Bubble, který má funkce podobné, ten je však placený, Flynx je ke stažení zcela zdarma. Aplikaci velmi doporučuji, sám ji několik dní používám a nemohu si ji vynachválit.

Horizon

Horizon je aplikace se skvělým nápadem, v situacích, kdy často nemáte, jak upevnit telefon a chcete natočit i sebe, nezbývá než telefon položit jakkoli a natáčet. Výsledkem bude video, které bude mít špatný sklon obrazu, tudíž vaše video ztrácí na kráse. V Horizonu si můžete nastavit určitý pohled v úhlu, aby video vypadlo, jako by bylo natočeno vodorovně.

Watch Over Me

Jestliže se často vydáváte na nejrůznější výlety, měl by většinou někdo vědět, kam máte namířeno. V situacích, kdy nevíte, co se může stát, se jistě hodí aplikace Watch Over Me, jedná se o aplikaci, ve které zadáte váš cíl a následně si zvolíte, kdo může váš cíl vysledovat, kdybyste se náhodou nevrátili v určitém čase, či dnu.

Timy Alarm Clock

Timy Alarm Clock je jednoduchý budík, který kombinuje chytré buzení s hezkým designem. Aplikace funguje jako klasický budík, který musíte vypnout způsobem, který si sami nastavíte. Taktéž obsahuje klasické funkce jako odložení budíku atd.

 

Papercraft Live Wallpaper

Papercraft je tzv. živá tapeta, která obsahuje spousty různých variací, které připomínají přeložený papír, navíc by se vám měla tapeta zdát jako 3D.

Exit mobile version